Clubhuis opgeruimd en leeggehaald

Op dit moment wordt het clubhuis opgeruimd en leeggehaald voor de verbouwing die binnenkort echt gaat beginnen. De speltakleiding van de Bevers, Welpen, Scouts en Explorers en hiernaast ook het bestuur, de Roverscouts en andere vrijwilligers zijn hard aan het werk om hun materialen elders, dan wel in het spellokaal, op te slaan zodat dit niet in de weg ligt tijdens de verbouwing. Een deel van de materialen zal opgeslagen worden bij voetbalclub SEV in Leidschendam, die voor ons een opslagruimte ter beschikking stelt.

Vanaf 12 augustus zal er tevens een container bij het clubhuis geplaatst worden waar materialen die niet langer gebruikt zullen worden weggegooid kunnen worden. De dag hiervoor al zullen de laatste zaken in het clubhuis opgeruimd en uitgezocht worden.

Begin september vervolgens zal volgens planning de aannemer beginnen met de werkzaamheden. Veel van de werkzaamheden zullen vanwege financiële beperkingen door vrijwilligers uitgevoerd worden. We zoeken nog vrijwilligers. Dus: wilt u bijdragen, vul dan snel het volgende formulier in!