Eerste sloopwerkzaamheden gestart

Nadat begin deze week de laatste spullen opgeruimd of gedemonteerd waren, zijn vandaag de sloopwerkzaamheden in het clubhuis begonnen. Deze werkzaamheden werden uitgevoerd door vrijwilligers en deze vrijwilligers, die de hele dag bezig zijn geweest, hebben onder meer muurtjes in de toiletruimte en leidinghok gesloopt. Beide ruimtes zien er gelijk heel anders uit!

Het muurtje dat het leidinghok van de kapstokruimte scheidde moest wijken omdat hier aan de straatzijde een nieuwe hoofdingang gerealiseerd zal worden. Het clubhuis, dat er vanaf de weg nu best onuitnodigend uitziet, zal door de nieuwe hoofdingang er voor langslopende mensen gelijk een stuk prettiger uitzien dan in de huidige situatie. Verder wordt het clubhuis hierdoor ook een stuk beter herkenbaar als zijnde clubhuis van Scouting Damherten, zeker aangezien er bij de nieuwe ingang een bord met daarop ons logo geplaatst zal worden.

Verder zullen de sanitaire voorzieningen volledig opnieuw opgebouwd worden. Niet alleen zal er naast de huidige ruimte ook een tweede sanitair gerealiseerd worden, verder zullen er ook extra douches en een invalidentoilet verschijnen. Dit maakt het clubhuis toegankelijker en bovendien beter geschikt voor de verhuur.

Ook komende week zal er nog het een en ander gesloopt worden. Hier zullen wij u in de loop van de week over blijven berichten.