Tegels verwijderd en graafwerkzaamheden gestart

Dit weekend zijn voor het clubhuis de graafwerkzaamheden t.b.v. de aanbouw gestart. Zaterdag werden door enkele vrijwilligers de tegels verwijderd, waarna er op zondag afgegraven kon worden. Deze afgraving is nodig voor de betonnen fundering van de aanbouw, die zo’n 50 cm dieper zal liggen dan het straatniveau. De werkzaamheden werden verricht door vrijwilligers, die daarmee de financiële haalbaarheid van de uitbreiding vergroot hebben. Ook deze vrijwilligers weer hartelijk dank!

#damhertenverbouwt 2019-08-24 Verwijderen stoeptegels

Vandaag zijn met hulp van een hoop vrijwilligers de tegels weggehaald! #damhertenverbouwt

Geplaatst door Scouting Damherten Leidschendam op Zaterdag 24 augustus 2019
Het verwijderen van de tegels
#damhertenverbouwt 2019 08-25 Afgraven van de bouwgrond

Vanuit de boom lijkt het wel een mierenkolonie! Vandaag is de grond afgegraven voor de bouw van de uitbreiding van ons clubhuis. Naar schatting zijn er 1200 kruiwagens gesjouwd! Zijn jullie ook benieuwd hoe het er uit gaat zien?

Geplaatst door Scouting Damherten Leidschendam op Zondag 25 augustus 2019
Het afgraven is begonnen!