Aannemer start werkzaamheden rond clubhuis

Begin deze week is aannemer SKN-bouw, een week eerder dan gepland, begonnen aan de werkzaamheden bij het clubhuis. SKN bouw zal de uitbouw, met daarin onder meer nieuw sanitair, een multifunctionele ruimte en een grote ruimte voor de Bevers realiseren. Op dit moment wordt de buitenkant van het clubhuis gestript, om het gebouw zo klaar te maken voor de aanbouw.

Met het begin van de werkzaamheden zijn er ook bouwhekken rond het clubhuis geplaatst, om zo de veiligheid tijdens de verbouwing zo goed mogelijk te garanderen. Dit betekent ook dat het clubhuis vanaf heden niet meer voor leden toegankelijk is tot volledige afronding van de verbouwing, naar verwachting in januari 2020. De werkzaamheden welke door SKN bouw uitgevoerd worden duren overigens naar schatting tot eind november dit jaar, waarna inrichting en verven van het clubhuis door vrijwilligers gedaan zal worden.

Tijdens de verbouwing zullen opkomsten gewoon zoals gepland doorgaan, al dan niet in andere vorm, op een andere locatie in de buurt. Veel van de opkomsten zullen bij Stadstuin Rusthout gehouden worden, maar definitieve locaties worden later nog bekendgemaakt.