Veel voortgang in het clubhuis

Terwijl er van buitenaf al enige tijd geen voortgang te zien was, zijn de werkzaamheden binnenin het clubhuis hard doorgegaan. De afgelopen twee weken is door de aannemer onder meer de eerste verdieping onder handen genomen. Zo is de vloer volledig ge-egaliseerd door middel van houtplanken, is de CV ruimte afgesloten met een deur en is er een nieuw muurtje geplaatst bij het hok voor de Explorers en Roverscouts. Beide deuren op deze verdieping zijn hergebruikt en waren eerder elders in het clubhuis te vinden.

Ook op de begane grond is er het nodige werk verzet. Hier zijn bijvoorbeeld twee buitenmuren (deels) verwijderd. De muur in het leidinghok moest wijken aangezien hier een nieuwe hoofdingang gaat komen. De muur hier recht tegenover (onder het raam) moest er ook aan geloven; in dit geval om een doorgang naar de nieuwe multifunctionele ruimte mogelijk te maken.

Ook de komende tijd zal de aannemer binnenin het clubhuis nog werkzaamheden verrichten. Ook van buitenaf is binnenkort weer wat te zien; volgens planning zal er aanstaande zaterdag 14 september aan de fundering gewerkt worden.

Wist u dat de verbouwing zonder de bijdrage van verschillende sponsoren financieel onmogelijk zou zijn? Binnenkort zullen we een aantal van de sponsoren wat uitgebreider uitlichten. Wilt u nu al wat weten over de sponsoren? Ga dan naar de pagina Sponsoren.