Eerste deel fundering voor uitbouw gestort

Gisteren is het eerste deel van de fundering voor de uitbouw van het clubhuis gestort, waarmee de verbouwing weer een belangrijke mijlpaal bereikt heeft. Het plaatsen van de daadwerkelijke uitbouw, opgebouwd uit een metalen frame, komt hiermee steeds dichterbij!

Het deel van de fundering, de zogenaamde vorstrand, is gestort in een dit weekend aangelegde bekisting, aan de randen van waar de uitbouw zal komen. Deze bekisting is geplaatst in een gat wat eerder door vrijwilligers van de Damherten uitgegraven is. De fundering zal er voor zorgen dat de uitbouw niet zal verzakken, wat ervoor zorgt dat we nog lang kunnen genieten van de uitbouw.

Gisteren is ook de tweede nieuwsbrief over de verbouwing verzonden. Heeft u deze niet ontvangen? Dan staat uw emailadres waarschijnlijk verkeerd in ons systeem. Wilt u de nieuwsbrief toch lezen? Klik dan hier om hem terug te lezen, of geef hier uw kloppende mailadres door, zodat u de nieuwsbrieven voortaan wel ontvangt.