Kozijnen geplaatst en vloer sanitair gestort

Gisteren is er weer veel gebeurd in en om het clubhuis. Het was een mooie dag, dus vandaar dat zowel de kozijnen en hoofdingang geplaatst zijn, alsook de nieuwe vloer in het sanitair gestort is. Verder zijn er ook een aantal laatste werkzaamheden aan het dak gedaan, en zijn er een aantal gaten dichtgegooid die eerder gegraven waren voor de riolering en bekabeling.

Verder kan je ook op de foto’s zien dat het clubhuis nu een lichtgroene kleur gekregen heeft. Dit is ergens in de afgelopen 2 weken gebeurd, en zorgt dat het clubhuis nu net wat beter in het landschap past dan de oude witte kleur.

Wilt u ook bijdragen aan de afwerking en inrichting? Vul dan het formulier in door op onderstaande knop te drukken!

De vloer in het sanitair werd ook gestort!