Over de verbouwing

In 2019 breidt Scouting Damherten uit Leidschendam hun clubhuis uit. Verder zullen er in het bestaande deel van het clubhuis ook enige zaken aangepast worden. De verbouwing, die door een groot deel uitgevoerd wordt door vrijwilligers, en tevens mede mogelijk gemaakt is door een groot aantal sponsors, zal naar verwachting begin 2020 klaar zijn.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Naar verwachting is de aannemer in november klaar met de aanbouw. Hierna zullen vrijwilligers aan de afwerking, waaronder verven en inrichten, beginnen. Dit zal naar verwachting tot begin 2020 duren. Als alles naar verwachting verloopt, zal het nieuwe clubhuis in 2020 geopend kunnen worden.

Scouting Damherten is een groeiende vereniging. Hierdoor lopen we al enige tijd tegen ruimteproblemen aan. Hiernaast was het, ook door ruimteproblemen, nodig om ruimtes voor verschillende speltakken te gebruiken. In het nieuwe clubhuis hoeven ruimtes minder gedeeld te worden, waardoor deze meer op speltakken toegespitst kunnen worden.

Verder zorgt de verbouwing dat we het clubhuis voortaan kunnen verhuren. Hier was het clubhuis eerst niet voor geschikt vanwege ruimtegebrek en te weinig sanitair.

U kunt zeker bijdragen, en we zoeken ook nog vrijwilligers. Druk op deze site op Draag Bij, in de rechterbovenhoek en vul het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Er is een groot aantal sponsoren die de verbouwing (financieel) mogelijk maakt. Deze kunt u vinden op de pagina Sponsoren.

De planning tot nu toe wijst erop dat het clubhuis begint 2020 heropend kan worden. Wilt u een specifiekere planning weten? Kijk dan op de pagina Planning.

De aanbouw aan het clubhuis wordt uitgevoerd door SKN Bouw.

Load More