Tijdelijke huisvesting

Tijdens de verbouwing zullen de opkomsten tijdelijk op een andere locatie doorgang vinden. Voor de speltakken zijn verschillende locaties gevonden.

Bevers
Bevers

De Bevers hebben tijdens de verbouwing tijdelijk opkomsten in de Stadstuin. De opkomsten zijn op zaterdagochten van 10.00-12.00. Controleer voor de zekerheid altijd het programma.

Welpen
Welpen

De Welpen hebben tijdens de verbouwing tijdelijk opkomsten in de Stadstuin. De opkomsten zijn op zaterdagochten van 10.00-12.00. Controleer voor de zekerheid altijd het programma.

Scouts
Scouts

De Scouts hebben tijdens de verbouwing tijdelijk opkomsten in de Stadstuin. De opkomsten zijn op vrijdagavond van 19.15-21.30. Controleer voor de zekerheid altijd het programma.

Explorers
Explorers

De Explorers hebben tijdens de verbouwing tijdelijk opkomsten in de Stadstuin. De opkomsten zijn op vrijdagavond van 19.15-21.30. Controleer voor de zekerheid altijd het programma.

Roverscouts
Roverscouts

De Roverscouts hebben tijdens de verbouwing tijdelijk opkomsten in de Stadstuin. De opkomsten zijn op zaterdagavond van 19.15-22.30. Controleer voor de zekerheid altijd het programma.

Bestuur
Bestuur

Groepsraden en bestuursvergaderingen zullen tijdens de verbouwing in de Stadstuin worden gehouden. De data en tijden hiervan verschillen en worden gecommuniceerd.